OM OSS

Hvalstad I.L er en idrettsklubb som holder til i området. Klubben ble opprettet i 2003 og godkjent som eget idrettslag 2004 som medlem av Norges Idrettsforbund ved Akershus Idrettskrets. Mange av Hvalstads beboere benytter seg av tilbudene til idrettslaget.

 

Aktivitetene er bygd opp rundt elever på Hvalstad skole og andre som har tilknytning til Hvalstad skole eller Hvalstad Vel. Fotballaget holder til på Hvalstad skoles fotballbane. Før opprettelsen av Hvalstad I.L fikk bla. barn på Hvalstad tilbud gjennom B.I.F (Billingstad Idrettsforening) og Holmen Idrettslag.

 

I 2003 etter en periode med ønsker om idrettslag på Hvalstad ble Hvalstad I.L stiftet 20. desember 2003. Hvalstad skole og FAU måtte bli forespurt om deres holdning til det nye idrettslaget og de så på dette som svært positivt og viste stor interesse for denne saken. Til nå har klubben fått flere sponsorerer og i alt 9 fotballag er innmeldt til Norges Fotballforbund for spill rundt i Oslos Fotballkrets.

GØYCUP

GøyCup er et av Hvalstad ILs absolutt store høydepunkt. Her blir alle barn som spiller fotball i Hvalstad IL inndelt i blandede lag med egen ansvarlig trener. Det spilles løpende cup gjennom dagen, med avsluttende finale og/eller All-star kamp. 

Hvalstad IL stiller med grillmat, frukt og drikke til alle som deltar. Leker og moro for både spillere og barn som ikke er med på cupen. De seneste årene har det også blitt boder med utsalg, lopper og lodd. Vi oppfordrer alle foreldre og barn på Hvalstad til å komme og heie, delta på lekene og bruke dagen som en stor og hyggelig barnas gatefest på Hvalstad!

 
HVALSTAD
AKTIVITETSPARK

Hvalstad aktivitetspark er et samarbeidsprosjekt mellom Hvalstad idrettslag, Hvalstad Vel og engasjerte foreldre. 

Ideen bak Hvalstad aktivitetspark ble startet i 2017, hvor det første store høydepunktet var ny kunstgressbane. Banen ble høytidelig åpnet av ordfører Lene Conradi under GøyCup i september 2018.

Steg to er en aktivitetspark i tilknytning til Hvalstad skole, på området over elven som rommet grusbanen og «håndball-asfalten». Her åpnet det 7. september 2019 basketbane, rullepark, Tufte-apparater med mye mer.

 

 
 
STYRET
2020 / 2021
Sissel.jpg

Sissel Bøe Sollund

Leder

Friskus i Hvalstadstyret som sjelden tar det rolig. Mor til 2 og sier aldri nei. For øvrig svært habil også i innbandy og er nokså fast inventar på laget for de litt eldre jentene (les damer).

marie ulvestad_edited.jpg

Marie Ulvestad

Utstyrsansvarlig

Hovedansvar for drakter og nettbutikken i Hvalstad IL. Glad i å sykle - gjerne langt - helt til Paris på en god dag. Slå den.

Martin.jpg

Martin Hafsahl

Styremedlem

Far til 3 med nære kontakter inn i maktens sentrum i både nye og gamle Asker. Glad i fiske så vel som en skitur - da helst på felleski.

nito.jpg

Nito Simonsen

Nestleder

Far til 2 jenter og en hund. Aktiv innen idrett selv, men da gjerne på et vann eller med to hjul. Blant annet ansvarlig for økonomi og Spond i Hvalstad IL.

Ingrid.jpg

Ingrid Skjefte

Baneansvarlig

Ålesunder og mor til 2. Banemester med sansen for nyklipt gress, squashdyrking, telttur og bading.

65688581_835776590156152_380327647213151

Thorleif Berger

Styremedlem

Aktiv fotballpappa til to gutter, som nå også har gått i hundefella. På fritiden driver Thorleif "Spinalis" med høykvalitetsløsninger for borte- og hjemmekontor.