©2019 by Hvalstad IL. Proudly created with Wix.com

OM OSS

Hvalstad I.L er en idrettsklubb som holder til i området. Klubben ble opprettet i 2003, men først i oktober 2004 godkjente Hvalstad I.L som eget idrettslag og ble medlem i Norges Idrettsforbund ved Akershus Idrettskrets. Mange av hvalstadbeboerne er benytter seg av tilbudet.

 

Aktivitetene er bygd opp rundt elever på Hvalstad skole og andre som har tilknytning til Hvalstad skole eller Hvalstad Vel. Fotballaget holder til på Hvalstad skoles fotballbane. Før opprettelsen av Hvalstad I.L fikk bla. barn på Hvalstad tilbud gjennom B.I.F (Billingstad Idrettsforening) og Holmen Idrettslag.

 

I 2003 etter en periode med ønsker om idrettslag på Hvalstad ble Hvalstad I.L stiftet 20. desember 2003. Hvalstad skole og FAU måtte bli forespurt om deres holdning til det nye idrettslaget og de så på dette som svært positivt og viste stor interesse for denne saken. Til nå har klubben fått flere sponsorerer og i alt 9 fotballag er innmeldt til Norges Fotballforbund for spill rundt i Oslos Fotballkrets.

GØYCUP

GøyCup er et av Hvalstad ILs absolutt store høydepunkt. Her blir alle barn som spiller fotball i Hvalstad IL inndelt i blandede lag med egen ansvarlig trener. Det spilles løpende cup gjennom dagen, med avsluttende finale og/eller All-star kamp. 

Hvalstad IL stiller med grillmat, frukt og drikke til alle som deltar. Leker og moro for både spillere og barn som ikke er med på cupen. De seneste årene har det også blitt boder med utsalg, lopper og lodd. Vi oppfordrer alle foreldre og barn på Hvalstad til å komme og heie, delta på lekene og bruke dagen som en stor og hyggelig barnas gatefest på Hvalstad!

 
HVALSTAD
AKTIVITETSPARK

Hvalstad aktivitetspark er et samarbeidsprosjekt mellom Hvalstad idrettslag, Hvalstad Vel og engasjerte foreldre. 

Ideen bak Hvalstad aktivitetspark ble startet i 2017, hvor det første store høydepunktet var ny kunstgressbane. Banen ble høytidelig åpnet av ordfører Lene Conradi under GøyCup i september 2018.

Steg to er en aktivitetspark i tilknytning til Hvalstad skole, på området over elven som rommet grusbanen og «håndball-asfalten». Her åpnet det 7. september 2019 basketbane, rullepark, Tufte-apparater med mye mer.

 

 
 
STYRET
2019/2020

Martin Hafsahl

Styremedlem

Far til 3 med nære kontakter inn i maktens sentrum i både nye og gamle Asker. Glad i fiske så vel som en skitur - da helst på felleski.

Sissel Bøe Sollund

Leder

Friskus i Hvalstadstyret som sjelden tar det rolig. Mor til 2 og sier aldri nei. For øvrig svært habil også i innbandy og er nokså fast inventar på laget for de litt eldre jentene (les damer).

Hege Jøldal

Økonomiansvarlig

Hege er travelt opptatt med 3 aktive store og små på hjemmebane, men er kjapt tilbake på spørsmål og refusjoner for cuper o.l.

Marie Ulvestad

Utstyrsansvarlig

Hovedansvar for drakter og kontaktperson mot G-sport og Explendo.

Nito Simonsen

Support, trener kontakt

Far til 2 jenter og en hund. Treneransvarlig og organisator av treningstider mm.

Ingrid Skjefte

Baneansvarlig

Ålesunder og mor til 2. Banemester med sansen for nyklipt gress, squashdyrking, telttur og bading.

Audun Kjemperud

Draktansvarlig

Lesehesten fra Hvalstadjordet er far til 2, ølbrygger og glad i en løpetur. Ellers en av Norges beste på stein.